Uslovi korišćenja usluga

Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja usluga našeg sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili.

DOSTUPNOST USLUGE

SSL sertifikate u Net++ technology SSL prodavnici mogu kupovati samo pravna lica iz Srbije. SSL sertifikati se isporučuju elektronskim putem na email kontakt osobe, po prijemu uplate.

ISPORUKA USLUGE

Izdavanje sertifikata spada u nadležnost sertifikacionog tela - Symantec, Thawte ili GeoTrust. Trajanje procesa zavisi od procesa autentifikacije/verifikacije. U zavisnosti od toga za koju vrstu sertifikata ste se odlučili, autentifikacija u proseku traje od 1 do 10 radnih dana.

Nakon uspešno obavljene autentifikacije/verifikacije, kupac će dobiti email sa linkom za preuzimanje sertifikata sa Korisničkog Portala sertifikacionog tela.

REKLAMACIJE

Reklamacije na usluge možete slati na email office@netpp.rs. Reklamacije koje su u suprotnosti sa opštim uslovima neće biti razmatrane. Za sve pozitivno razrešene reklamacije vršićemo povraćaj sredstava.

Net++ technology može da otkaže porudžbinu ili refundira sredstva, ako reklamaciju pošaljete u roku od 30 dana od poručivanja SSL sertifikata.