Opšti uslovi

Ovaj sajt je u vlasništvu Net++ technology d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

Sadržaj sajta

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Net++ technology može da menja sadržaj, cene i prozvode na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Privatnost podataka

Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja na naš sajt, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koje popunjavate, koristimo za sledeće:

  • izdavanje sertifikata
  • poboljšanje našeg sajta
  • poboljšanje usluga
  • procesuiranje transakcija
  • slanje e-mailova

Koristimo niz bezbednosnih mera kako bi vaši podaci ostali bezbedni.

Vaše informacije neće biti prosleđene trećim stranama bez vašeg pristanka. Ovde se ne misli na sertifikaciona tela koja izdaju SSL sertifikate.

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Net++ technology ne kontroliše sadržaj na ovim sajtovima i nije odgovoran za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje. Net++ technology ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.