Premium S/MIME Pogledaj veće

Premium S/MIME Email sertifikat

New product

Sertifikat za autentifikaciju, potpisivanje i enkripciju email komunikacije

Maksimalno vreme važenja SSL sertifikata 1 godina

Detaljnije

$60.00

Add to wishlist

Specifikacija

Nivo autentifikacijeValidacija organizacije
Procenjeno vreme izdavanja2-5 radnih dana
Autentifikacija klijentaDa
Potpisivanje dokumenataDa
Email enkripcijaDa
Potpisivanje emailaDa

Više informacija

Premium S/MIME

DigiCertov Premium S/MIME sertfikat omogućava bezbedne email servise, autentifikaciju klijenta, kao i enkripciju i digitalno potpisivanje email komunikacija.

Klijent (S/MIME) sertifikati se koriste za multifaktorsku autentifikaciju. Za razliku od (slabih) lozinki, client sertifikati dokazuju identitet korisnika koji se povezuju sa određenom aplikacijom, sajtom, interfejsom ili nekim drugim sistemom koji koristi digitalni potpis. Kad se server konfiguriše za autentifikaciju pomoću client sertifikata, dozvoliće pristup samo korisniku koji pruži ispravan client sertifikat. Kad se korisnik preko web browsera povezuje sa serverom, ne može ni da dođe do stranice za unos kredencijala ukoliko nema ispravan client sertifikat. Email klijent sertifikati imaju par ključeva (javni/privatni). Privatni ključ ostaje kod korisnika i koristi se za potpisivanje odlaznih i dekriptovanje dolaznih email poruka kriptovanim pomoću datog privatnog ključa. Javni ključ se koristi za verifikovanje potpisa i kriptovanje email poruka koje stižu ka korisniku.

Napomena: Ovaj sertifikat ne uključuje opciju čuvanja i vraćanja privatnog ključa od treće strane.

Ključne karakteristike i benefiti:

  • Autentifikacija klijenta.
  • Potpisivanje dokumenata sa aplikacijama koje podržavaju digitalne potpise. Za potpisivanje aplikacijama koje koriste Adobe Approved Trust List, koristite neki od naših sertifikata za potpisivanje dokumenata.
  • Sprečava kompromitovanje. Sa multifaktorskom autentifikacijom dobijate dodatan sloj zaštite. Čak i da kredencijali dospeju u pogrešne ruke, vaša organizacija će biti bezbedna, jer napadač neće imati pristup.
  • Potpisivanje i enkripcija emaila. Omogućava pošiljaocima i primaocima email poruka da verifikuju legitimitet sadržaja koji dele. Komunikacija se kriptuje putem S/MIME protokola, koji predstavlja najviši standard za enkripciju emaila.